map Wisconsin

Wild Fun Zone

Работодателят

Wisconsin Dells е столицата на водните паркове в САЩ и популярна J1 дестинация. Освен водни паркове обаче, градът впечатлява с красива природа, гори, плажове, реки, езера, безбройни възможности за практикуване на водни спортове и какви ли не забавления.
Wild Fun Zone e най-голямата аркадна зала в центъра на Уисконсин Делс - сега имате възможността да бъдете и част от екипа им! Работодателят търси усмихнати и приветливи млади хора, предлагайки забавления за малки и големи! Предлаганата позиция е Arcade attendant - от вас ще се изисква да работите на каса, да почиствате мястото около вас, да следите за спазване на реда и т.н. Позицията е подходяща за момичета и момчета, а настаняването е подсигурено. Тук ще имаш възможността да придобиеш опит в ослужващата сфера, да развиеш комуникативните си умения, както и да се запозанеш с много нови хора.
Наслади се на възможността да работиш на място, съчетаващо всичко от което се нуждаеш, за да изживееш едно незабравимо лято- от адреналина на увеселителните паркове до спокойствието на природата!

Офертите

Мястото