map Wisconsin

Tru by Hilton

Работодателят

Tru by Hilton се намира в красивият град Wisconsin Dells. Той е разположен до I-90/94, на по-малко от миля от изход 92, водните паркове в Kalahari Resort & Convention Center и аутлетите в Dells Mall. Тематичните паркове на планината Олимп, воденят парк Ноев ковчег, са разположени само на 3 мили от него. Центърът на Уисконсин Делс е на пет мили от Tru by Hilton.

Гостите на хотела могат да се насладят на вътрешен басейн и фитнес зала, която е отворена постоянно. В хотела е позволено да се вкарват и домашни любимци.

Уисконсин Делс, като дестинация, се състои предимно от град Уисконсин Делс и село Лейк Делтън. Тази дестинация има около 5600 постоянни жители.

В Wisconsin Dells има повече от 200 водни пързалки и над 16 милиона галона вода в местните водни паркове. Във водните паркове посетителите могат да поплуват в многобройните по вид и дълбочина басейни, да се спуснат по екстремните водни пързалки или да релаксират по лениви реки.

Ако обичате водните паркове и водата и искате да прекарате лятото си хващайки тен по плажовете, Tru by Hilton е вашето място!

Офертите

Мястото