map Alaska

Talkeetna Alaskan Lodge

Работодателят

Talkeetna Alaskan Lodge е сезонен имот, включващ седем сгради - основна хижа, четири квартири за гости, жилища за служители и съоръжение за поддръжка. Построен от природните ресурси на Аляска, стаите за гости, ресторантите, салонът и заседателните зали осигуряват луксозно бягство с несравнима гледка към Денали и планините на Аляска. Историческият град Талкитна има целогодишно население от около 800души. Работодателят се намира на 2 часа северно от Анкъридж и на 2,5 часа южно от национален парк Денали. Тук е една от най-добрите дестинации за риболов, туризъм, рафтинг и живописни перспективи в цяла Аляска.

Talkeetna Alaskan Lodge е чудесна възможност да работите и да развивате приятелствам както и да се насладите на всичко, което Аляска може да предложи. Работодателят предлага сезонна работа за студенти, участващи в програмата за работа и пътуване, предлагайки добро заплащане, квартира, много забавни дейности, възможност за бонус на края на сезона, безплатен транспорт до малкия град и възможност за втора работа.

В Свободното си време можете да се възползвате от разнообразни дейности - къмпинг, туризъм,риболов,разглеждане на полети, джетове, фотография, рафтинг, конна езда и много други- работодателят силно насърчава културният обем и предоставя на служителите си културни дейности в които да се включат през целия сезон!

Офертите

Мястото