map Montana

Southgate Hotels

Работодателят

Southgate Hotels са верига хотели разположени в щат Монтана. Част от хотелите се намират близо до Metrapark и Pictograph Cave State Park. Работниците там са много гостоприемни и любезни, за да направят престоя на гостите приказен. Southgate Hotels предлага безплатна закуска, хидромасажна вана и отопляем вътрешен басейн.

Този работодател има хотели и в други райони на САЩ и предлага разнообразни работни позиции.

‌Града в който е разположен хотела е най-населеният град в Монтана. Атракциите в и около Билингс включват ZooMontana, Йелоустоунския художествен музей, Стълбът на Помпей, Пещерата Pictograph, Държавният парк Chief Plenty Coups, Little Bighorn Battlefield, Bighorn Canyon, Red Lodge Mountain и магистралата Beartooth. Североизточният вход на Национален парк Йелоустоун е на малко над 100 мили (160 км) от Билингс. Всички тези забележителност правят града уникален.

‌Ако решите да отидете да работите в това градче, ще можете да се насладите на едни от най-красивите паркове и забележителност в този щат. Ще научите много за ресторантьорството и ще се запознаете с много туристи от цял свят, които ще направят работата ви в хотела интересна и неповторима.

Офертите

Мястото