map Wyoming

Prime Comfort Inn and Suites

Работодателят

Prime Comfort Inn and Suites се намира в Шеридан. Окръг Шеридан е рай за пътешественика, независимо от сезона. Независимо дали някой търси спортни събития и приключения на открито, или изискана кухня и необикновено изкуство, не търсете повече в окръг Шеридан има от всичко. Високите равнини на изток предлагат отличен планински лов на птици и едър дивеч, докато планините Биг Хорн на запад предоставят възможности за туризъм, планинско колоездене, риболов и къмпинг.

Има безброй неща които един турист може да прави в Шеридан - от неограничени западни културни дейности в историческия град до лесен достъп за отдих в девствените планини Биг Хорн!

Туристите могат да се насладят и на мачове по поло, родео, уникални търговски центрове, посещаване на забележителности, изкуство, спортни събития и концерти на открито през цялото лято.

Близкият Биг Хорн предлага целогодишен рай за авантюристи на открито, вариращи от световно известен риболов, голф и скално катерене. В този район, туристите могат да се насладят на невероятната красота на националният парк Йелоустоун.

Работниците за Prime Comfort Inn ще имат възможността да посетят световно известният Йелоустоун. А самият работодателят е домакин на барбекю и пица партита през целия сезон така че забавлението на работното място е гарантирано!

Това е любимото място на всеки авантюрист. В този град и при този работодател няма да ви е скучно.

Офертите

Мястото