map Maryland

Plim Plaza Hotel

Работодателят

Хотел Plim Plaza е резположен на брега на Атлантическия океан и е в непосредствена близост до популярни забележителности като Ocean City Beach и Ocean City Boardwalk.
На територията на хотела се намира и Caribbean Pool Bar & Grill. Барът е с много добра атмосфера, предлага фантастична храна и напитки, има любезен персонал и възможно най-доброто забавление на живо, благодарение на страхотните местни музиканти на Ocean City.
Позицията, която се предлага е Parking Lot Greeter. Позицията е подходяща както за момичета, така и за момчета с добри комуникативни умения, които не се притесняват от личния контакт с гостите, приятелски настроени са и искат да си подобрят английския език.
На тази позиция ще се посрещат гостите както на хотела, така и на бара, ще бъдат насочвани към свободни парко места и упътвани на територията на комплекса.
Работодателят от своя страна предлага много добри условия и отношение на своите служители като добро заплащане, възможност за втора работа и подсигурена квартира.
Plim Plaza Hotel в Ocean City, MD е страхотно място, където да прекараш лятната си програма. Слънцето, пясъкът и красивите плажове на Атлантическия океан те очакват!

Офертите

Мястото