map Virginia

Ocean Key Resort

Работодателят

С чудесното си местоположение в центъра на Вирджиния Бийч, Ocean Key Resort е едно от най-добрите места за прекарване на вашата програма Summer Work Travel. Да бъдеш
точно в средата на "всички действия"! Тук ще можете да станете свидетели на страхопочитателни гледки към изгрева над Атлантическия океан и да се насладите на гледките към яхтеното пристанище и девствени плажове. Невероятният Resort със сплотен колектив ще ви зарадва с добро заплащане, възможност за овъртайм, осигурена квартира, а вариантите за втора работа са безброй.
Има толкова много неща за разглеждане и правене във Вирджиния Бийч, Вирджиния, че най-трудната част ще бъде намирането на време за всички приключения ! Исторически паркове, водни спортове и мотоспорт, пазаруване, нощен живот, плюс зоологически градини и аквариуми, каране на сърф и водни ски, дълбоководен риболов, парасейлинг, турове за наблюдение на китове и делфини, каяк, конна езда, Приключенски парк са само част от това, което Вирджиния Бийч предлага за забавление.
Безплатен лайв концерти и театрални постановки се провеждат седем вечери в седмицата по брега на океана.
Слънцето, пясъкът и красивите плажове на Атлантическия океан те очакват!

Офертите

Мястото