map Rhode Island

Newport Harbor Island Resort

Работодателят

Newport Harbor Island Resort - Официално известен като Gurney's, Newport Harbour Island Resort е единственият хотел в курортен стил в Нюпорт. Намира се на красивия Rhoda
Island, хотела е на 15 минути пеша от калдъръмените улици на Нюпорт, оживеното пристанище, уникалните магазини, художествените галерии и крайбрежна трапезария.
Newport Harbor Island Resort предглага на гостите си вкусна храна, красиви гледки към пристанището и удобно местоположение.
В Нюпорт е пълно със забавления. Може да се качите на совалката до Bowen’s Wharf в центъра на Нюпорт или да разгледате забележителностите на Bellevue Avenue, домът на известни имения и музеи, с които е известен Нюпорт. През лятото ще имащ възможността да посетите безброй фестивали и събития, включително известният фолклорен фестивал в Нюпорт и джаз фестивалът в Нюпорт във Форт Адамс.
През 1900 година, градът се превръща в лято туристическа дестинация за много туристи.
Този морски град е идеалното място за плаване и почивка в океана. С красиви плажове, исторически места и много магазини, няма да ви е скучно в Нюпорт, Роуд Айлънд!

Офертите

Мястото