map Ohio

Islander Inn

Работодателят

Put-In-Bay се намира на остров Южен Бас, щата Охайо. От 1864 г. островът е туристическа дестинация за стотици хиляди посетители, които се радват на качеството на малкия град, причудливостта на тази островна курортна общност всяка година.
Повече от три четвърти милион посетители посещават центъра на града всеки сезон и се наслаждават на сградите от викторианската епоха, които доминират Авеню Делауеър. Put-in-Bay предлага голямо разнообразие от дейности както за туристите, така и за студентите, работещи там: обиколка на острова, чартърен риболов, голф, исторически музей, разходки с биплан, хеликоптерни обиколки на островите, разходка с лодка, плуване, природна пътека, антиквариат музей на автомобили, ресторанти и много други.
Islander Inn Hotel е единственият хотел на острова в карибски стил. Хотелът разполага с невероятен двор, изпълнен с жива палма дървета, 4 басейна, 2 бара и над 100 стаи. Разположен e в центъра на Пут-ин-Бей.
Интересувате ли се от лятна работа, която ще ви отведе до красива островна курортна общност? Елате да изживеете "Island Life" на най-популярния остров в района на Големите езера!

Офертите

Мястото