map Maryland

Harrison's Harbor Watch Restaurant

Работодателят

Ако предпочиташ да работиш в изискан ресторант и то на една от най-желаните позиции в САЩ, то Harrison's Harbour Watch ти предлага тази възможност. Ресторантът се намира в южния край на крайбрежната алея в Оушън Сити, Мериленд. С изглед към остров Assateague, гостите идват да вечерят и да се насладят на някои от най-добрите гледки в Ocean City.

Harrison's Harbor Watch Restaurant е един от най-награждаваните ресторанти на Ocean City. Известен е с високите си стандарти за чистота и обслужване на гости.
Ocean City е изключително натоварена лятна туристическа дестинация. Тук е един от най-предпочитаните плажове на Атлантическия океан. Водните спортове и заниманията около плажа, както и красивото време привличат много туристи. Можеш да се забавляваш и потърсиш втора работа в многобройните ресторанти, барове и зони за пазаруване, които предлага градът.
На сравнително недалечно разстояние се намират Virginia Beach, Washington DC, Philadelphia, PA, Baltimore, MD, които можеш да посетиш в почивните си дни

Офертите

Мястото