map Maine

Gotts Store

Работодателят

Southwest Harbor е живописен крайбрежен град в щата Мейн, който е известен със своята красота и близостта си до националния парк Акадия, където може да се насладите на множество дейности на открито, да участвате в организиран пешеходен туризъм по множество пътеки, включително и популярната пътека Precipice и Jordan Pond Path.

Красиви градини, културни събития и изкачване до върха на планината Мансъл са част от активностите, на които може да се насладите в околностите. Ако търсите спокойна атмосфера през летните месеци, съчетана заедно с много нови запознанства, набавяне на опит в сферата за работа с клиенти и искате да обогатите културата си с множеството галерии, концерти и обществени събирания, то Southwest Harbor е точното място за вас и вашето лято, съчетавайки работата и пътуването.

Gotts store е мултифункционален магазин, който може да предложи всичко от което може да имате нужда - повече от 70 години местните и туристите посещават магазина и се наслаждават на вкусната домашна храна в движение, сандвичи , сладолед, салати и други. Работодателят иска да присъедини към екипа си нови допълнения за лятото, предлагайки добро възнаграждение и квартира с всичко от което може да имате нужда. Ако все още не сте решили къде да прекарате лятото си -Southwest Harbor е мястото за вас ако сте любители на спокойствието.

Офертите

Мястото