map Michigan

Crystal Mountain

Работодателят

Crystal Mountain е семеен ски, голф и спа курорт,който бива признат за един от най-добрите в Мичиган, намиращ се само на 30 км от езерото Мичиган и 45км от Траверс сити. Курорта разполага с 59 писти за спускане, 36 дупки за шампионат по голф, 25км ски бягане и над 250 стаи за гости. Удобствата включват голф училище, ресторанти, вътрешен басейн, открит басейн,фитнес център, водна площадка, игрище с въже, стена за катерене, планинско колоездене, тенис кортове,магазини и единствената алпийска пързалка в щата. Разположен близо до Sleeping Bear Dunes National Lakeshore, можете да се насладите и на изобилие от активности в северен Мичиган - каяк, разходки с кану, риболов и много други.

Работодателят иска да присъедини към екипа си млади, енергични, мотивирани и усмихнати хора, предлагайки позицията спасител. От вас ще се очаква да се грижите за гостите около парковете на Waters Еdge и да се уверите, че всички се наслаждават на забавленията в басейна безопасно. При необходимост от вас ще се изисква и да помагате с развлекателни дейности като наемане на велосипеди, асистиране с детски програми и т.н. Ще бъде осигурено обучение за сертифицирани спасители!

Ако желаете да съчетаете невероятна природна красота с удобства, да натрупате опит в сферата за работа с клиенти и да усъвършенствате езика си, то Crystal Mountain resort е чудесен избор за вашето Work and Travel лято. На няколко часа път се намира и столицата, а именно Лансинг и един от най-големите градове -Детройт,които може да посетите в почивните си дни или в края на програмата.

Офертите

Мястото