map South Carolina

Bay Watch Resort

Работодателят

Bay Watch Resort се намира в Мъртъл Бийч- град и ваканционен курорт, разположен на атлантическото крайбрежие на Южна Каролина. Известен е със своята дълга 60 мили поредица от плажове, голф игрища проектирани от знаменитости, крайбрежни алеи и старомодния увеселителен парк Family Kingdom.

Работодателят търси студенти, които да се присъединят към техния натоварен летен сезон на различни позиции от пералня, кухненски персонал до камериери. За този работодател всичките им позиции са от решаващо значение за успеха на бизнеса и гарантирането, че ще предоставят невероятно ваканционно изживяване на гостите си.

Ако искате да работите покрай океана, да се забавлявате и да учите, Bay Watch е идеалният работодател а в градчето Мъртъл Бийч няма да ви е скучно да живеете. От сутрин до вечер Мъртъл Бийч предлага най-добрите забавления и заведения за хранене. Има много неща за правене в тази плажна общност- разглеждане на забележителности, нощен живот, водни спортове, пазаруване, увеселителни паркове, разходки покрай океана с невероятни гледки и още много развлячения ви очакват там!

Офертите

Мястото