map South Carolina

Anderson Ocean Club

Работодателят

Мътръл Бийч е град и ваканционен курорт, разположен на атлантическото крайбрежие на Южна Каролина. Известен е със своята почти 100 километрова крайбрежна ивица от плажове, голф игрища, хотели и ресторанти със сигурност няма да скучаете през лятото. В тази плажна общност може да се насладите на нощен живот, водни спортове, пазаруване и увеселителни паркове.

Ако искате да прекарате лятото си на луксозно място, то Anderson Ocean Club ви предлага да натрупате опит в сферата за работа с клиенти на първокласно местоположение на плажа в близост до конгресния център на района и слънчевите места. Хотелът разполага със спа, басейни , зали за организирани срещи и тн.

По време на вашето лято в Мъртъл Бийч може да се насладите на организирани летни фестивали, увеселителни паркове, изложби на лодки, зоопарк, Зиплайн курсове и т.н.

Работодателят предлага добро възнаграждение и квартира - ако все още не сте решили къде да прекарате лятото си, то тук със сигурност ще се насладите на невероятно ваканционно преживяване, съчетано с работа с приятели.

Офертите

Мястото