Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Езикова ваканция в чужбина – от всичко по МНОГО

Languages Abroad 15/04/2015 Цветелина Христова

ezikovi-vakantsii-v-chuzbina-ezik-se-uchi-na-myasto.jpg

Всичко беше невероятно...посетих много места...видях много неща...Освен това намерих много нови приятели...опознах много различни култури...и съответно се обогатих много духовно...с няколко думи...от всичко по МНОГО.....“ - Петя в Милано!


От всичко по МНОГО ти дава езиковите ваканции в чужбина, и въпреки че до скоро бяха възприемани като нещо екзотично, днес все по-голяма част от младите хора осъзнават необходимостта от това да научат езика...на място!


Средата е многокултурна , базите добри, преподавателите професионалисти, извънкласните занимания разнообразни, а практиката на езика непрекъсната. Групите са малки и са съставени от ученици от много различни държави. Притесненията за настаняването могат да отпаднат веднага поради прекрасните условия на училищните резиденции или уюта на семейството домакин. Трансферът от и до летището за по-малките малчугани е подсигурен.


Дестинацията – нея оставяме на теб да избереш сред 5 езика и 8 държави!

Записване за езикова ваканция

Получете индивидуална оферта за езиков курс в чужбина безплатно, като се свържете с най-близкия Orange офис или като попълните кратка и необвързваща регистрационна форма!