Визови услуги

 • Подготовка и окомплектоване на документи

  През годините натрупахме опит в подготовката на документи за кандидатстване за виза, който ще е полезен на всеки, който кандидатства за туристическа или бизнес виза за САЩ. Можете да разчитате на професионален съвет и помощ на всяка стъпка от кандидатстването.

 • Самолетен билет за пътуването

  Orange предоставя изгодни пътувания до САЩ, благодарение на дългогодишните си връзки с авиокомпаниите, които предлагат пътувания до Северна Америка.

 • Медицинска застраховка

  Медицинската застраховка от Orange дава достъпна сигурност по време на пътуването.

Безплатна консултация

Град, в който ще се проведе консултацията

Ние можем адекватно и бързо да ви съдействаме както при попълване на документи и запазване на дата и час за визово интервю за туристическа и/или бизнес виза B1/B2, така и при закупуването на самолетен билет до САЩ и медицинска застраховка, покриваща периода на престоя ви там.

Visa package - услугата ни за подготовка на документи за кандидатстване за американска виза е на цена 49 лева, в случай че закупите и самолетния билетза пътуването си от нас. Като лицензирана IATA агенция от 2006 г. насам ние предлагаме изгодни пътувания до всяка точка на света.

Visa exclusive - ако НЕ желаете да закупите самолетния си билет от нас, можете да се възползвате от отделната ни услуга за подготовка на документи за кандидатстване за виза, като цената на услугата в този случай е 59 лева.

Какво включва цената?
 • консултация относно необходимите документи за представяне при кандидатстване за виза;
 • попълване на задължителния формуляр за кандидатстване за виза за САЩ - DS-160;
 • запазване на дата и час за визово интервю в Американското консулство;
 • подготовка и окомплектоване на всички необходими документи;
 • организиране на доставката на визата ви до избран от вас адрес или до офис на куриерска компания TNT.
Допълнително може да получите:
 • резервация на самолетен билет (при услугата Visa package);
 • възможност за закупуване на медицинска застраховка, покриваща периода на престой в САЩ.

Таксата за подготовка на документите за кандидатстване за виза може да бъде платена на място в наш офис или по банков път по предоставена от наш служител банкова сметка на фирмата. В цената не е включена таксата за куриерски услуги за доставка на визата.

От нас може да закупите и медицинска застраховка за периода на пътуването си. Повече информация относно цените за самолетен билет и медицинска застраховка може да получите на място в офисите ни в цялата страна.


Често задавани въпроси:

Как мога да подам документи за кандидатстване за виза в офисите на Orange?
Документи за туристическа или бизнес виза за САЩ можете да подадете във всеки офис на Orange в рамките на работното време на компанията. Подаването трябва да е лично, а перидоът за обработка на документите е 1 работен ден.

Колко струва визовото интервю за САЩ?
Таксата към Консулството на САЩ, за кандидатстване за туристическа или бизнес виза за САЩ, е в размер на $160, и се заплаща на каса на УниКредит Булбанк.

Необходимо ли е лично да се явя на интервю за виза?
Всеки кандидат за виза за САЩ трябва лично да се яви на своето интервю в посолството. Изключения съществуват само и единствено за български граждани: - Над 80 г. - Под 14 г. и двамата им родители притежават валидни американски визи; - Които подновяват своята туристическа виза за САЩ, ако тя е издадена след 2007. При закупуването на самолетен билет е добре да знаете, че обикновено налични свободни дати за интервю има след 1 до 4 седмици.

За колко време става готова визата за САЩ?
Стандартният срок е 2 до 3 работни дни след интервюто. В случаи когато са необходими допълнителни проверки срокът може да се удължи до 30 дни.

Колко време е валидна визата за САЩ?
Валидността на визата се определя от интервюиращия консул. Формулярът за кандидатстване не предполага избор на продължителност от страна на кандидатстващия. Максималният такъв е 10 години при изключително надеждни кандидати. С едно влизане в страната с туристическа виза максималният престой е до 6 месеца.

Как се получава визата?
Паспортът Ви ще бъде изпратен от Американското консулство до 1 работен ден след полагане на визата. Доставката се извършва от куриерска компания TNT, като можете да получите паспорта си по предпочитания от Вас вариант за получаване:; от офис на TNT - безплатно, или; до адрес, посочен от Вас - срещу допълнителна такса към куриерската фирма, в размер на 10 лв.

Какво представлява американската виза?
Визата за САЩ представлява стикер, който се поставя на страница в паспорта Ви. На визата Ви е посочена датата, на която можете да влезете в САЩ. Последния ден, в който може да влезете в САЩ е всъшност крайната дата на визата Ви. Имайте предивид, че при пристигане в САЩ ще Ви бъдат зададени допълнителни въпроси от страна на имиграционните власти и те ще определят разрешения Ви период на престой при конкретното посещение.

*Orange BG не носи отговорност при отказ за издаване на виза по причини, независещи от компанията.
*При пътуване с малолетни и непълнолетни лица е възможно поискването на допълнителни документи, които се определят според индивидуалния случай.
*Суми, заплатени за подготовка и издаване на визи не се възстановяват в случай на отказ или анулиране на цялото пътуване.
* Orange BG не носи отговорност при забавяне отговора с решение за виза от страна на Американско Посолство.

Имаш още въпроси?

Град, в който ще се проведе консултацията