Нашите предимства

18 години опит – помагаме на студентите да осъществят своята американска мечта от 2000-та година. Радваме се, че през годините спечелихме не клиенти, а приятели, които са част от историята на компанията.

Orange финансиране –  това не е банков кредит, а услуга, предоставяна лично от Orange! Със съдействието на партньорите ни от Intrax имаме възможност да финансираме студентската бригада на част от студентите ни, като им даваме възможност да я заплатят чаааааааак след като се върнат.

Безплатен достъп до неограничен брой интервюта за работа -  докато кандидадът не бъде нает, явяването на всяко интервю за работа е безплатно! Така можеш да си спокоен, че ще намериш подходящата за теб работна оферта, без да е необходимо да доплащаш допълнително за всяко интервю.

Възстановяване на всички платени суми - Предоставяме ти възможност да възстановиш всички платени суми. В случай на отказ на виза с Visa Guard Plus можеш да възстановиш дори и таксата, която си заплатил за визовото интервю.

Отказ от програмата без ограничение във времето – с Travel Guard Plus можеш да се откажеш от програмата дори в деня преди полета си без да загубиш и цент от платената цена по програмата.

Плащане на вноски - даваме ти възможност да заплатиш програмата си на равни месечни вноски, без допълнително оскъпяване.

Всичко на едно място - имаш личен профил в системата на Orange и системата на Intrax, за да можеш да следиш в реално време всичко свързано с програмата ти.

Най-добрата цена на самолетен билет - закупувайки своя самолетен билет от нас имаш право на възстановяване на цялата сума за билета при отказ на виза; възможност за смяна на дата без глоби; възможност за смяна на изходно летище; възможност за престой в Европа.

Пълна информация и подкрепа - в подготовката на документите ти, без да заплащаш допълнителни такси, можеш да разчиташ на нас за: подготовка за интервю за работа;подготовка за визово интервю; подаване на документи за визово интервю.

Лично проверени работодатели – по време на лятото част от консултантите ни пътуват до САЩ и лично проверяват работодателите, за които можеш да кандидатстваш. Така сме сигурни, че ще изкараш страхотно лято.

Точни и коректни отговори на всичките ти въпроси - личният опит в Work and Travel програмата на нашите консултанти и дългогодишната им работа при нас са ключът, за да получиш обективни отговори на твоите въпроси.

Всичко това сме Ние - Любовта ни към програмата и хилядите доволни студенти ни дават самочувствието да вярваме, че ние сме твоята Work and Travel агенция!

Имаш още въпроси?

Град, в който ще се проведе консултацията