WAT Екстри

За да си максимално спокоен за всеки цент по програмата си и неуязвим към евентуални промени, които могат да настъпят при теб и да възпрепятстват участието ти, когато най-малко очакваш, ние ти предлагаме следните допълнителни екстри, които можеш да добавиш към програмата си. Така не само застраховаш инвестицията си, но си осигуряваш гарантирано пълно възстановяване на всички платени по програмата такси.

Orange Visa Guard
Защити инвестицията си! В случай на отказ на виза единствено Orange ще ти върне не само всички такси по програмата (включително и заплатения Visa Guard), но и депозита за самолетен билет и цялата такса за визово интервю в размер на $160! Заложи на сигурността само за $50!

Orange Travel Guard

Дори и най-солидният план търпи промени - добави уникалния Travel Guard към WAT програмата си, за да можеш да се откажеш от участие без никакви неустойки. Независимо на кой етап от кандидатстването промениш плана си, дори и след като си получил J1 виза - Orange ще възстанови всички платени от теб до момента на отказа ти такси! Такава сигурност можеш да си осигуриш само в Orange, само за $85.

Orange Money Guard

Гарантирай си възвръщаемост на инвестицията! Само Orange ти гарантира, че ще успееш да си възстановиш сумите, които си платил за участие в програмата. Вземи своята гаранция сега на цена от $40!
 

Orange Price Guard

Записал си се в програмата с намерение да си подсигуриш самостоятелно работна оферта (Self-placed), но не си сигурен дали ще успееш да го направиш? Само с Orange Price Guard можеш да се прехвърлиш в Premium Placemen опция на програмата, възползвайки се от ниска, промоционална цена на програмата! Заложи на спокойствието и сигурността, и се застраховай срещу $30!

Имаш още въпроси?

Град, в който ще се проведе консултацията