WAT Екстри

За да си максимално спокоен за всеки цент по програмата си и неуязвим към евентуални промени, които могат да настъпят при теб и да възпрепятстват участието ти, когато най-малко очакваш, ние ти предлагаме следните допълнителни екстри, които можеш да добавиш към програмата си. Така не само застраховаш инвестицията си, но си осигуряваш гарантирано пълно възстановяване на всички платени по програмата такси.

Visa Guard е добавка към твоята студентска бригада, която ти позволява, в случай на отказ на виза от страна на Консулството, да възстановиш пълната такса по програмата си.

Visa Guard Plus е възможност, която единствено Orange ти предлага. В случай, че получиш отказ на виза ще можеш да си възвърнеш не само цената на програмата, депозита за самолетния билет, но и таксата за визово интервю. Така си връщаш всичко, което си инвестирал.

Travel Guard Ако добавиш към програмата си Travel Guard, не си получил работно разрешително (DS2019) и възникне ситуация, налагаща оттегляне от програмата, ние ще ще ти възстановим пълната такса, която си заплатил за своето участие в Work and Travel USA.

Travel Guard Plus Плановете се променят: университет, личен живот, други възможности - всичко може изненадващо да се превърне в по-голям приоритет. Travel Guard Plus ти дава свободата да се оттеглиш дори няколко дни преди датата ти на заминаване без да дължиш никакви неустойки от цената на програмата.

Имаш още въпроси?

Град, в който ще се проведе консултацията