Исках да усетя атмосферата. Точно тези моменти си заслужават!

date_range 10/03/17

Какви са впечатленията ти от програмата?
Страхотни! Беше невероятен експеримет за мен! Срещнах нови приятели, опознах много други култури и беше страшно забавно през повечето време!

Какво работи?
Busser в Hard Rock Cafe, грижех се за чистотата и подредбата в заведението.

Имаше ли втора работа, трудно ли я намери, каква беше?
Намерих работа в един индийски ресторант първоначално като busser, а по-късно като сервитьор. Намерих я лесно и започнах почти веднага.

Къде живееше, какви са впечатленията ти от настаняването?
Живеех с още 8 българи в една непретенциозна къщурка в средно опасен квартал. Мястото не беше нищо особено. Но атмосферата зависеше от нас и ни беше много забавно!

Би ли препоръчала основния си работодател на други WAT участници?
Да, работата в Hard Rock определено е уникално изживяване! Имах честта да се запозная с голямо разнообразие от положителни хора, готови да покажат духа на рока!

Какво прави след края на програмата си? Пътува ли в САЩ?
Да, реших да посетя стар познат на остров Нентакет, Масачузетс. Тръгнах през нощта след прощалния си купон. Спряха телефона ми, а и си забравих зарядното. Всъщност нямах никаква връзка с никого, счупи се и фотоапаратът ми. Единственото сигурно нещо беше тежкият ми куфар и двата долара в джоба ми. Но определено ми беше много забавно! После посетих Ню Йорк, след което Амстердам.

В Ню Йорк не се втурнах да обиколя всички забележителности, предпочетох да тръгна просто по улиците и да усетя атмосферата. През цялото време се движех без транспорт и - повярвайте ми - точно тези моменти си заслужават!

Колкото до Амстердам... :) В началото срещнах българи и тръгнахме заедно към центъра. Все пак бяха 22 часа престой... По пътя усетих, че съм загубила документите си на летището. С цялото си спокойствие продължих разходката си - смятах, че всичко ще е наред! Българите заминаха за техния полет, а аз продължих с разходката. Срещнах един местен и заедно обикаляхме по интересните места там. В края на деня отидох на летището. Никой не беше открил моите документи. Прекарах нощта в изготвяне на рапорти в полицията и спане по пода на летището. На сутринта взех първия влак. Реших да се разходя за последно. Тръгнах с мисълта за центъра, а се оказах на поляна с лалета, колелета и уникално чист въздух. И когато попитах за посоката към центъра, ме посъветваха първо да се върна в Амстердам. Очевидно бях далеч от града. Върнах се на летището и реших за последно да потърся документите си на информационното бюро. След поредния ми неуспешен опит се запътих към изхода за полета си. След няколко крачки ме настигна жена, държаща чантата с документите ми! Не можех да повярвам! Бях уцелила момента и определено имах огромен късмет! И така, моето пътуване завърши! :)

Ще участваш ли отново и ще препоръчаш ли програмата?
Определено бих участвала отново! Натрупаният опит и положителна енергия са главната причина да препоръчам програмата!

Доволна ли си от начина, по който организирахме пътуването ти?
Нямаше такова забавно пътуване! Хареса ми! Разчитам на подобно следващият път! :)


Галерия:

Искам да знам повече

Получаваш първи новини за нови събития, оферти и полезни съвети директно в електронната ти поща.