Едно от най-веселите преживявания беше да гледаме националния ни мъжки волейболен отбор

date_range 10/03/17

Това е четвъртата ми поредна година в програмата WAT и още след първата си година горещо я препоръчвам на всичките си приятели.

Последните две години работех в Hyatt Regency Lake Tahoe, като още преди две години, разглеждайки работните оферти Hyatt ми грабна окото веднага - позиции, които почти никой друг не предлага, високо заплащане за тях, добри условия за работа, а и възможността да се възползваш от големи намаления във всички хотели на Hyatt по света не е за изпускане (без да забравям да спомена и колко красиво място е езерото Тахо). Препоръчах го на една моя приятелка и тази година заминахме двете.

Аз лично работех в кафене, което не е най-добрата работа за хора, които обичат да си доспиват до късно, но и тя си имаше своите плюсове. Работното време ми позволи да започна втора работа в един семеен мексикански ресторант, където, освен че храната беше невероятна, хората бяха много мили и приятелски настроени.

Естествено се намираше време и да се забавляваме. Едно от най-веселите преживявания беше да гледаме националния ни мъжки волейболен отбор да играят срещу Щатите...имахме знамена и плакати, пяхме и викахме доста, както си му е реда. За съжаление ние загубихме този мач, но пък на следващия ден нашият тим имаше блестяща победа. Накрая на лятото отидох до Маями и на круиз до Ямайка и Кайманските острови с две приятелки, едната от които е от Чехия и се запознахме преди 4 години в САЩ. Miami Beach беше просто невероятен, палмите навсякъде и редиците барове и ресторанти те карат да се чувстваш все едно участваш в музикален видео клип на някой летен хит, а Ямайка и Кайманите са места, за които няма нужда да се говори, те просто трябва да се видят. Ето затова, както и заради приятелите, които срещаш, силните емоции и хубавите спомени след това искам да участвам пак в WAT.


Галерия:

Искам да знам повече

Получаваш първи новини за нови събития, оферти и полезни съвети директно в електронната ти поща.