Вземи работна оферта на скайп феър през януари

bookmark Work and Travel USA
date_range 12/15/15

Ако все още не си се записал за студентска бригада или не си избрал своята работна оферта, ето какво може да очакваш веднага след празниците, на първия ни скайп феър през януари.

Baja Amusements - прекрасният увеселителен парк отново е тук да наема студенти за лятото. Той се намира в една от най-забавните дестинации в САЩ - Ocean City, Maryland. Студентите могат да очакват много работни часове, подсигурена квартира и изключително забавна работна атмосфера.

Fountainhead Development - Аляска си остава една от най-популярните дестинации за студентска бригада, а Fountainhead е прекрасен работодател, който предлага позиции във Феърбенкс, вторият по-големина град в Аляска. Работодателят подсигурява и квартира, а заплащането е между $9.75 и $10.50 на час.

Denali Grizzly Bear Resort - друг известен работодател в Аляска ще наема студенти за Front Desk, Houskeeper и Store Clerk позиции. Разположен е в прекрасния парк Денали, който се посещава от хиляди туристи през лятото и студентите имат много възможности за втора работа.

The Westin Portland - ако търсиш красива и спокойна дестинация, която не е толкова претъпкана с J1 студенти през лятото, но пък е достатъчно близо до повечето големи градове и има много възможности за втора работа, то Мейн определено е твоят щат. The Westin Portland е прекрасен работодател, който наема студенти за Front Desk, а заплащането е $10.25 на час.

Скайп феърът ни ще се проведе на 13 януари в нашите офиси, а крайният срок за кандидатстване за работна оферта е 28 декември. Не забравяй, че все още можеш да се запишеш за студентска бригада и да платиш програмата си след като се върнеш, само с опцията Orange финансиране.

Виж и отзивите на своите колеги в нашия ютюб канал.

 

За автора:
Цветелина Христова

Избрани новини

Какво е позволено да нося в ръчния багаж
Какво е позволено да нося в ръчния багаж
bookmark Work and Travel USA
date_range 04/26/17
Всички искаме необходими вещи заедно с нас на борда. За да се съобразим с изискванията на авиокомапниите и да пътуваме безпроблемно, ще ги оставим в чекирания багаж.
5 съвета за успешно визово интервю
5 съвета за успешно визово интервю
bookmark Work and Travel USA
date_range 04/25/17
Как успешно да премина визово интервю за Work and Travel програмата
Да, ние имаме работни оферти и през март
Да, ние имаме работни оферти и през март
bookmark Work and Travel USA
date_range 03/07/17
Вземи работна оферта за САЩ в Orange и през март. Избери от щати с добро заплащане като Мейн, Кейп Код и Аляска.
Запиши се със собствена оферта и през месец МАРТ, само в Orange BG
Запиши се със собствена оферта и през месец МАРТ, само в Orange BG
bookmark Work and Travel USA
date_range 02/15/17
Студентска бригада в САЩ, запиши се само в Orange BG през месец март.
Виж още новини

Искам да знам повече

Получаваш първи новини за нови събития, оферти и полезни съвети директно в електронната ти поща.