Срещи с работодатели през декември

bookmark Студентска бригада
date_range 11/15/15

Вече са ясни работните оферти за първия ни джоб феър, който ще се проведе на 10 декември във Варна и на 12 декември в София. И тази година можеш да избираш от проверени работодатели в Аляска, Мериленд, Масачузетц, Охайо и Уисконсин. А, ето и работодателите, за които можеш да кандидатстваш:

Holland America Princess Tours/Westmark, Alaska - най-големите работодатели в щата наемат студенти от цял свят в своите хотели в Анкъридж, Феърбенкс, Скагуей и др. Позициите са разнообразни - персонал по поддръжка, в пералня или кухня, камериер или рецепционист. Работодателят предлага и квартира на повечето локации, която е в близост до работното място.

CIRI Talkeetna Alaskan Lodge/Seward Windsong Lodge, Alaska - двата хотела предлагат чудесни условия за участие в програмата. Заплащането за позициите започва от $10 на час, а освен това работодателите подсигуряват и квартира. Възможностите за втора работа в региона са в изобилие, тъй като през лятото двете градчета привличат хиляди туристи.

Shaws/Star Market, Cape Cod - една от най-известните вериги магазини за хранителни стоки в района на Кейп Код. Позициите, който работодателят предлага са разнообразни - може да подреждаш рафтове, да работиш на касата или да почистваш магазина. Работата не е никак трудна и подходяща за студенти, които заминават за първа година.

Baja Amusement, Ocean City, Maryland - типичният универсален парк е придружен и с картинг писта и част от задълженията ти ще включват даването на инструкции за сигурността на посетителите. Работодателят подсигурява и квартира, която е на 10 мин. от самото работно място.

Mount Olympus Park and Hotel Rome, Wisconsin Dells - най-големият увеселителен парк в Уисконсин. Паркът предлага много различни позиции, отлични условия, достатъчно работни часове, приятна атмосфера и не на последно място квартира. Този работодател е подходящ, за студенти, които заминават за първа година и искат да работят със своите приятели или състуденти.

Landmart Resort - обявен за "Най-добър резорт и хотел" за 2014 година от Door County Magazine, Landmart Resort за поредна година привлича студенти с приятелското си отношение, отлични условия на работа и евтина квартира в непосредствена близост. Този работодател е много подходящ за студенти, които заминават за първа година и искат да работят със своите приятели.

DNC Sports Service, Cincinnati, Ohio - компания за кетъринг, която се грижи за подсигуряването на храна и напитки по време на спортни мероприятия. Работейки за компанията ще имаш възможност и да се наслаждаваш на мачовете на Cincinnati Reds Stadium. Квартирата не е подсигурена, но са осигурени напътствия от работодателя за нея.

Побързай да се запишеш за твоята работна оферта до 02 декември в твоя Orange офис.

А ако все още не си се записал за студентска бридага, не забравяй, че само до края на месец ноември можеш да го направиш на по-ниски цени и да се възползваш от Orange финансиране, с което да платиш програмата си след като се върнеш.

За автора:
Tsvetelina Hristova

Избрани новини

Всеки втори гард на половин цена
Всеки втори гард на половин цена
bookmark Студентска бригада
date_range 01/09/18
Запиши се за студентска бригада с Orange до 19 януари 2018 и спести от най-популярните екстри в програмата.
70% Black Friday отстъпка на най-търсените екстри за Work and Travel
70% Black Friday отстъпка на най-търсените екстри за Work and Travel
bookmark Студентска бригада
date_range 11/21/17
Black Friday продължава цяла седмица само с Orange. Избери лято в Америка и вземи най-предпочитаните екстри със 70% отстъпка.
Запиши се до 31 октомври и спести $100!
Запиши се до 31 октомври и спести $100!
bookmark Студентска бригада
date_range 10/30/17
Последни 2 дни на най-ниски цени! Запиши се за WAT сега и спести $100!
Първи интервюта с работодатели за сезона
Първи интервюта с работодатели за сезона
bookmark Студентска бригада
date_range 10/23/17
Първите интервюта за сезона са факт!
Виж още новини

Искам да знам повече

Получаваш първи новини за нови събития, оферти и полезни съвети директно в електронната ти поща.