Първи с работни оферти за студентска бригада

bookmark Студентска бригада
date_range 11/02/15

Сезонът на най-добрите работни оферти официално започна в Orange. И по традиция започваме с Cape Cod. Първият Skype Fair - видеоразговор с американски работодатели, провеждан от всеки офис на Ориндж - ще те срещне с два от най-предпочитаните хотела в популярния полуостров. Виж повече за двата работодателя и не забравяй, че можеш да станеш част от това преживяване, само ако се запишеш в Orange и кандидатстваш за една от двете оферти до 6-ти ноември!

Work and Travel в Seacrest Resort

Seacrest е един от най-добрите ризорти в Кейп Код, гордеят се с отлично отношение към гостите, перфектните си ресторанти и един от много малкото частни плажове. Позициите тук са разнообразни и за всяка от тях трябва да си ведър, позитивен, готов да помагаш на гостите. Освен отлично заплащане, работодателят предлага осигурена квартира. Имай предвид, че тя предлага основно ниво на комфорт. През цялото лято ще си заобиколен от хора от десетки държави, с които можеш да посетиш Бостън, Ниагарския Водопад и разбира се - Ню Йорк.

Студентска бригада на Кейп Код

Work and Travel в Harbor View Hotel

Хотелът се намира в Едгъртаун - това e малка общност на Мартас Виниярд - един от най-красивите американски острови в Атлантическия океан. Тук е основното пристанище, което свързва острова с континента. Позициите в хотела са пиколо, камериер и помощник в ресторант, а осигурената квартира от работодателя е огромно преимущество. Въпреки че е малък, градът предлага възможности за втора работа.

Студентска бригада Кейп Код

Студентска бригада в Cape Cod

Малкият полуостров на Източния бряг е едно от най-предпочитаните места за Work and Travel студенти от цял свят. Районът е един от най-богатите в САЩ, пълен с история и невероятни плажове. Два от островите в непосредствена близост - Нентакет и Мартас Виниярд пък привличат ред политици и знаменитости.

Ако се насочиш към работна оферта в региона, имай предвид, че е добре да заминеш по-рано, най-често в началото на месец май. Регионът е изключително популярен при Work and Travel студентите и за да си конкурентен трябва да говориш английски на добро ниво, но пък възможностите, които ще откриеш тук си заслужават.

За автора:
Kalina Antonova

Избрани новини

Всеки втори гард на половин цена
Всеки втори гард на половин цена
bookmark Студентска бригада
date_range 01/09/18
Запиши се за студентска бригада с Orange до 19 януари 2018 и спести от най-популярните екстри в програмата.
70% Black Friday отстъпка на най-търсените екстри за Work and Travel
70% Black Friday отстъпка на най-търсените екстри за Work and Travel
bookmark Студентска бригада
date_range 11/21/17
Black Friday продължава цяла седмица само с Orange. Избери лято в Америка и вземи най-предпочитаните екстри със 70% отстъпка.
Запиши се до 31 октомври и спести $100!
Запиши се до 31 октомври и спести $100!
bookmark Студентска бригада
date_range 10/30/17
Последни 2 дни на най-ниски цени! Запиши се за WAT сега и спести $100!
Първи интервюта с работодатели за сезона
Първи интервюта с работодатели за сезона
bookmark Студентска бригада
date_range 10/23/17
Първите интервюта за сезона са факт!
Виж още новини

Искам да знам повече

Получаваш първи новини за нови събития, оферти и полезни съвети директно в електронната ти поща.