Първи с работни оферти за студентска бригада

bookmark Work and Travel USA
date_range 11/02/15

Сезонът на най-добрите работни оферти официално започна в Orange. И по традиция започваме с Cape Cod. Първият Skype Fair - видеоразговор с американски работодатели, провеждан от всеки офис на Ориндж - ще те срещне с два от най-предпочитаните хотела в популярния полуостров. Виж повече за двата работодателя и не забравяй, че можеш да станеш част от това преживяване, само ако се запишеш в Orange и кандидатстваш за една от двете оферти до 6-ти ноември!

Work and Travel в Seacrest Resort

Seacrest е един от най-добрите ризорти в Кейп Код, гордеят се с отлично отношение към гостите, перфектните си ресторанти и един от много малкото частни плажове. Позициите тук са разнообразни и за всяка от тях трябва да си ведър, позитивен, готов да помагаш на гостите. Освен отлично заплащане, работодателят предлага осигурена квартира. Имай предвид, че тя предлага основно ниво на комфорт. През цялото лято ще си заобиколен от хора от десетки държави, с които можеш да посетиш Бостън, Ниагарския Водопад и разбира се - Ню Йорк.

Студентска бригада на Кейп Код

Work and Travel в Harbor View Hotel

Хотелът се намира в Едгъртаун - това e малка общност на Мартас Виниярд - един от най-красивите американски острови в Атлантическия океан. Тук е основното пристанище, което свързва острова с континента. Позициите в хотела са пиколо, камериер и помощник в ресторант, а осигурената квартира от работодателя е огромно преимущество. Въпреки че е малък, градът предлага възможности за втора работа.

Студентска бригада Кейп Код

Студентска бригада в Cape Cod

Малкият полуостров на Източния бряг е едно от най-предпочитаните места за Work and Travel студенти от цял свят. Районът е един от най-богатите в САЩ, пълен с история и невероятни плажове. Два от островите в непосредствена близост - Нентакет и Мартас Виниярд пък привличат ред политици и знаменитости.

Ако се насочиш към работна оферта в региона, имай предвид, че е добре да заминеш по-рано, най-често в началото на месец май. Регионът е изключително популярен при Work and Travel студентите и за да си конкурентен трябва да говориш английски на добро ниво, но пък възможностите, които ще откриеш тук си заслужават.

За автора:
Цветелина Христова

Избрани новини

Какво е позволено да нося в ръчния багаж
Какво е позволено да нося в ръчния багаж
bookmark Work and Travel USA
date_range 04/26/17
Всички искаме необходими вещи заедно с нас на борда. За да се съобразим с изискванията на авиокомапниите и да пътуваме безпроблемно, ще ги оставим в чекирания багаж.
5 съвета за успешно визово интервю
5 съвета за успешно визово интервю
bookmark Work and Travel USA
date_range 04/25/17
Как успешно да премина визово интервю за Work and Travel програмата
Да, ние имаме работни оферти и през март
Да, ние имаме работни оферти и през март
bookmark Work and Travel USA
date_range 03/07/17
Вземи работна оферта за САЩ в Orange и през март. Избери от щати с добро заплащане като Мейн, Кейп Код и Аляска.
Запиши се със собствена оферта и през месец МАРТ, само в Orange BG
Запиши се със собствена оферта и през месец МАРТ, само в Orange BG
bookmark Work and Travel USA
date_range 02/15/17
Студентска бригада в САЩ, запиши се само в Orange BG през месец март.
Виж още новини

Искам да знам повече

Получаваш първи новини за нови събития, оферти и полезни съвети директно в електронната ти поща.