VIA University College

VIA University College
VIA University College in Хернинг, Дания
Град, в който ще се проведе консултацията

За VIA University College

VIA University College е най-голямата бизнес и дизайн академия в Скандинавия. Програмите и курсовете се фокусират върху професионалната практика в области като здравеопазване, обучение, социално образование, технологии, бизнес и дизайн.

Във VIA работят приблизително 2000 души и се обучават около 20 000 студенти. Предлагат се приблизително 50 програми както на датски, така и на английски.

Академията се помещава в изключително модерни и интересни като архитектура сгради. Класните стаи и ателиетата са обзаведени по последна дума на техниката и са достъпни за студентите по всяко време. В близост до тях има добре оборудвани фитнес център, библиотека, книжарници и още много други интересни места за обучение или развлечения.

Силата на програмите е комбинацията от изследвания, базирани на теоретично учение с практически стажове и клинично обучение. Целта е да се подпомага развитието на професионалната квалификация, с която да се намерят решения на предизвикателствата, пред които е изправено обществото - в Дания и в международен план.

Голямо предимство за студентите е, че VIA University College поддържа тесни връзки с утвърдени компании в бранша, което им помага за по-нататъшната реализация. В обучението се набляга изключително много на практическите занимания.

Партньори на ТЕКО са световни марки като ONLY, VERO MODA, Jack & Jones, MAMA LICIOUS, PIECES, SELECTED и др. Много често студентите участват в съвместни проекти с тези компании и навлизат в реалния бизнес, още докато се обучават.

20 000
студенти
2500
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

VIA University College - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.00
2.
Диплома за завършено средно образование
Такси и стипендии

Програма Такси

Галерия на VIA University College