University of Westminster

University of Westminster
University of Westminster in Лондон, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За University of Westminster

Изборът на университет, в който да продължите своето образование, е нелека задача. Но ако областта, в която имате желание да се развивате, е архитектура, дизайн, бизнес, журналистика, право, психология или история на изкуството, то University of Westminster е правилният университет. Създаден е преди повече от 150 години и заслужено е спечелил световно признание за своята академична дейност и приноса си към английското висше образование.

Иновативен и с богат опит, той привлича повече от 20 000 студенти от 150 държави по света с високото качество на предлаганите програми, добрата академична подготовка и възможностите за професионално развитие, които предоставя. University of Westminster предлага както бакалавърски и магистърски програми, така и по-кратки курсове за професионална квалификация, като стремежът е университетската подготовка да върви ръка за ръка с развиването на практически опит в избраната област. Редица програми включват задължителен стаж по специалността, а наред с това University of Westminster  предлага на своите студенти програмата Talent Bank или възможност да работят, докато учат в различните факултети и департаменти на самия университет. Университетът е известен и с големия брой стипендии, които предлага на своите студенти.

Университет на пионери – това определение идеално описва University of Westminster, за който е интересно да се разбере, че печели първите места в различни класации. Университетът е първото политехническо висше учебно заведениe във Великобритания (1838 г.), което в средата на XX започва предлагането на първите академични програми в областта на фотографията и медиите. University of Westminster също така е и първият модерен университет, спечелил Queen’s Award for Enterprise в категорията, посветена на международната търговия, и първият академичен партньор на UN Habitat.

Характерният за University of Westminster стремеж към висококачествено образование и новаторски подход в обучението, съчетани с пъстрата културно-историческа, бизнес и развлекателна атмосфера на неповторимия Лондон, пренасят всеки студент в среда, където възможностите са неограничени, а обстановката – неповторима.

19 650
студенти
6820
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

University of Westminster - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за средно образование - 5.00


Необходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS - 6.5
2.
Диплома за бакалавърска специалност - 4.00
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9,250 GBP на година
Магистърска програма 8,750 - 9,500 GBP на година

Галерия на University of Westminster