University of the West of England

University of the West of England
University of the West of England in Бристол, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За University of the West of England

University of the West of England (UWE) Bristol е един от най-популярните университети във Великобритания с над 27 000 учащи и 3 000 служители. Студенти от всички части на Обединеното кралство и над 140 държави от цял свят се доверяват на UWE при избора си на висше учебно заведение, което им предоставя качествено образование, насочено към придобиване на необходимите теоретични знания и практически опит за бъдещата професионална реализация.

 

University of the West of England предлага повече от 600 бакалавърски и магистърски програми и се гордее с постоянно високи резултати за оценка на качеството на преподаване. Университетът има и силно развити партньорства и връзки с големи работодатели, които предоставят възможности на студентите да получат практически опит и да развият уменията, от които се нуждаят, за да успеят в избраната от тях кариера. The Telegraph поставя университета на осмо място в списъка на най-добрите университети за получаване на работа, тъй като 95% от завършилите го започват работа или обучение до шест месеца след дипломирането си.

 

Започнал историята си още през през XVI век, днес университетът е пример за модерно учебно заведение, което прави значителни инвестиции за подобряване на учебната среда, качеството на обучението и цялостното развитие на своите студенти. В своите три кампуса – Frenchay, Glenside and Bower Ashton – UWE разполага с изключителна технологична база: компютърна зала, три библиотеки, учебна съдебна зала, съдебномедицинска зала, въздушен тунел, полетен симулатор и други специализирани лаборатории. 

 

Бристол е разположен в югозападната част на Англия. Градът има добри транспортни връзки с други части на Обединеното кралство и е близо до международно летище с редовни линии до повечето големи европейски дестинации. Бристол се намира само на 90 минути от Лондон и на едва 15 минути от съседния град Бат, част от световното културно наследство.

30 000
студенти
5020
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

University of the West of England - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за средно образование - 5.00


Необходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS - 6.5
2.
Диплома за завършено висше образование


Необходими документи за MBA:

1.
IELTS - 6.5
2.
Опит в релевантна сфера
3.
Диплома за завършено висше образование
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9,250 GBP на година
Магистърска програма 7,000 - 9,250 GBP на година
MBA 15,750 GBP на година

Галерия на University of the West of England