University of Surrey

University of Surrey
University of Surrey in Гилдфорд, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За University of Surrey

За 2016г. Surrey се нарежда на четвърта позиция за най-добър университет на Острова според The Guardian University Guide и втори според Higher Education Statistics Agency за реализация на студентите след завършване. Изкачва се до осмо място в The Complete University Guide 2016 и заема единадесета позиция в The Times/Sunday Times Good University Guide 2015.

Университетът има повече от 14 000 студенти от над 120 държави, 2 500 човека персонал и 95-хилядна мрежа от дипломанти. Над 2300 са партниращите организации, благодарение на които студентите имат възможност на професионално обучение или студентски обмен (програма Erasmus+).

Основан през 1966г., в наши дни университетът е един от водещите професионални, научни и технологични центрове във Великобритания. Световно признат е и заема лидерски позиции в областта на учебния процес и изследователската дейност. Основните направления, в които се развива, са наука, инженерство, медицина и бизнес. Завършилите Surrey се реализират в сфери като предприемачество и политика, а сред тях има главни изпълнителни директори, дори и носител на Оскар (за музика).

Кампусът предлага чудесни условия за живот и обучение и е на 10 минути пеша от центъра на Гилфорд. Университетът разполага със собствени общежития, спортен център - Surrey Sports Park, обновена библиотека и учебен център и нов художествен център. Тук е и мястото, където се случва развитието на безжичните технологии: изключително модерният 5G изследователски център.

Гилфорд предлага оживена комбинация от забавления, култура и история. Мястото се намира в подножието на изключително красивата природа на Surrey Hills и предлага разнообразни възможности за отмора, разходки и колоездене, а също така и хубави барове, местни пивоварни и лозя. Градският транспорт е добре устроен, честа автобусна линия свързва кампуса с различни части на града и работи до късно през нощта. Лондон е само на половин час път с влак.

16 000
студенти
5760
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

University of Surrey - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за завършено средно образование - 5.30


Необходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за завършено висше образование - 4.00
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9,250 GBP на година
Магистърска програма 5,600 - 22,000 GBP на година

Специалности

Major title

0%
thumb_up
Удовлетвореност на студентите
0
monetization_on
Заплата след завършване
0%
work
Продължаване на обучението или започване на работа

Галерия на University of Surrey