University of Roehampton

University of Roehampton
University of Roehampton in Лондон, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За University of Roehampton

Основите на University of Roehampton са положени през XIX в., когато четири колежа – Digby Stuart, Froebel, Southlands и Whiteland – се обединяват, за да съхранят духа и традициите си и да формират динамична социална среда.

През 2015г. University of Roehampton заема почетното 66-то място в престижната класация на Independent University Guide, както и почетен приз за най-добър университет за изследвания в Лондон. За разлика от много други университети, тук всички студенти се обучават от водещи професионалисти още от първата година на следването си. Според националния студентски обзор 87% от общия брой възпитаници са доволни от нивото на преподаване, а 92% от дипломиралите се студенти се реализират успешно през първите 6 месеца след завършването си.

University of Roehampton обучава приблизително 9 000 студенти от 140 държави. Академичните програми са многобройни – от изкуства, история, социални и хуманитарни науки до психология, бизнес и спорт, изучавани в бакалавърска и магистърска степен. Танцовият отдел на университета заема челно място в Обединеното кралство.

University of Roehampton е разположен в красив кампус в сърцето на югозападен Лондон. На разположение на студентите са модерни лекционни и спортни зали, научни лаборатории, танцови студиа, медийни съоръжения. Академичната библиотека и компютърните зали са отворени денонощно. В процес на реализация е и проектът за подобряване на кампуса.

Студентската общност на University of Roehampton е ангажирана с участие в разнородни извънучебни дейности. Има над 60 студентски дружества и клубове, 26 от които са спортни. Студентите могат да се включат като доброволци в различни инициативи, което от друга страна е чудесно представяне пред потенциални работодатели.

10 205
студенти
1330
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

University of Roehampton - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS - 6.5
2.
Диплома за завършено висше образование - 4.00


Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за завършено средно образование - 4.50
Такси и стипендии

Програма Такси
Магистърска програма 5,900 - 9,250 GBP на година
Бакалавърска програма 9,250 GBP на година

Специалности

Major title

0%
thumb_up
Удовлетвореност на студентите
0
monetization_on
Заплата след завършване
0%
work
Продължаване на обучението или започване на работа

Галерия на University of Roehampton