University of Portsmouth

University of Portsmouth
University of Portsmouth in Портсмут, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За University of Portsmouth

University of Portsmouth е един от най-големите и успешни университети във Великобритания с утвърдена репутация. С настоящата си структура функционира от 1992 г., когато се обединяват престижният политехнически университет на Портсмут с основаното през 1869г.  Portsmouth and Gosport School of Science and Art.
 
University of Portsmouth е световно признат в сферата на изследователските програми и научни проекти по медицина, европеистика, математика, космонавтика, а доказателство за репутацията му е постоянно нарастващото субсидиране. 
 
В University of Portsmouth учат 21 368 студенти, от които 4 000 са чужденци от 140 националности. 85% от студентите изучават бакалавърски програми.
 
Университетът предлага голямо разнообразие от курсове, като за много от тях има осигурена практика по време на обучението.
 
През последните 10 години University of Portsmouth е вложил 100 млн. паунда в своите кампуси, учебни центрове и съоръжения. Университетът разполага със спортни зали, терени с естествена и изкуствена настилка, мултифункционални салони, съдебна зала, напълно заредена аптека, журналистически нюзрум, лаборатория за съдебна медицина и зъболекарски кабинет, пространство за изложби, професионален театър, фитнес и тренировъчни зали и др. Свободният достъп до всички тези ресурси стимулира студентите да развият уменията и задълбочат познанията си.
 
Разположен на южното крайбрежие на Англия, University of Portsmouth е със страхотна локация и играе важна роля за индустрията на страната. Университетът разполага с два кампуса. Основният е в централата на университета, близо до центъра на Портсмут. Другият кампус, Langstone, се намира в източната част на града. Университетът осигурява безплатни автобуси между двата кампуса. Таксиметровите услуги са достъпни, а градът има отлична инфраструктура с много велоалеи за колоездачите. Лондон е само на час и половина път с влак.
 

21 368
студенти
4000
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

University of Portsmouth - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за завършено средно образование - 5.10


Необходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS - 6.5
2.
Диплома за завършено висше образование - 4.00
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9,250 GBP на година
Магистърска програма 4,700 - 10,000 GBP на година

Специалности

Major title

0%
thumb_up
Удовлетвореност на студентите
0
monetization_on
Заплата след завършване
0%
work
Продължаване на обучението или започване на работа

Галерия на University of Portsmouth