University of Greenwich

University of Greenwich
University of Greenwich in Лондон, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За University of Greenwich

Историята на University of Greenwich датира от повече от 125 години. Има три кампуса в Лондон. Главният се простира в три сгради във внушителен бароков стил на брега на река Темза.

В университета следват над 21 000 студенти, главно в бакалавърска степен на образование. Близо 35% от тях са международни студенти от повече от 180 различни държави. Студентите имат възможност да учат в чужбина на обменни начела в Мюнхен или в разнообразни университети в САЩ.

В класациите на NSS (National Student Survey) университетът се класира на високи позиции. Това се дължи главно на факта, че на възпитаниците му се дава възможност да бъдат активни участници в подобряването на методите на обучение и учебните програми, работейки в екип с преподавателите си за постигането на високо качество на образование.

От 2011г.  насам квалификацията на преподавателите се е покачила с 40%.

Силните страни на университета са в сферите дигитални изкуства, инженерни науки, математика и наука, бизнес, архитектура, компютърни науки, образование, фармация и други.

Библиотеката и изследователският център към университета се намират в сърцето на Лондон на небезисвестната Stockwell Street. В тях се включват високо технологични телевизионни и звукозаписни студиа, просторни зали за презентации, галерия.

University of Greenwich държи на това завършилите студенти да успеят да се реализират кариерно след завършването си и затова са развити разнообразни методи за постигането на тази цел. Независимо от специалността им, със студентите се работи по развитието на лидерски, екипни и предприемачески умения. Предоставят се възможности за провеждане на стажове и менторски програми. Голямо предимство на университета е партньорството с Reed - една от водещите агенции за подбор и кариерно развитие на кадри. Стотици завършващи университета намират професионални стажове и работа благодарение на това. В допълнение към това в университета редовно се провеждат кариерни уъркшопи, на които студентите развиват важни умения като: изготвяне на CV, техники за провеждане на успешно интервю, умения за изграждане на професионална мрежа от запознанства, доброволчество и много други. Освен това се провеждат множество изложения с работодатели.

19 915
студенти
4775
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

University of Greenwich - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за завършено средно образование - 4.00


Необходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за завършено висше образование - 4.00
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9,250 GBP на година
Магистърска програма 5,400 - 13,900 GBP на година

Специалности

Major title

0%
thumb_up
Удовлетвореност на студентите
0
monetization_on
Заплата след завършване
0%
work
Продължаване на обучението или започване на работа

Галерия на University of Greenwich