University of Bristol

University of Bristol
University of Bristol in Бристол, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За University of Bristol

University of Bristol е сред топ университетите във Великобритания и света. Заема челни позиции във всички инженерни специалности, компютърни и здравни науки и право. Университетът се стреми да привлича студенти от цял свят, създавайки богато и вълнуващо международна общество. Институцията предлага над 200 програми, покриващи разнообразни дисциплини, в които студентите се ангажират с интелектуално предизвикателни курсове, които насърчават независимост на разсъжденията.

Диплома от университета в Бристол е високо ценена от работодателите. Те предлагат на своите студенти високо качество, базирано на проучванията образование и подобряване на репутацията си като привличат най-добрите академици. Бристол е отличен на 3то място в списъка с най-желаните университети сред водещи работодатели.

Курсовете са оформени по последни данни и начин на мислене, студентите работят върху проекти от реалния живот с академици, които са експерти в тяхната област. Както преподаването на факти, така и изследователите предават тяхното знание, ентусиазъм и опит.

University of Bristol има общо 6 факултета: Изкуства, Инженерство, Здравоопазване, Науки, Естествени науки и Социални науки и право.

23 590
студенти
5845
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

University of Bristol - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.5
2.
Диплома за завършено средно образование - 5.50


Необходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS - 7.0
2.
Диплома за завършено висше образование - 5.50
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9,250 GBP на година
Магистърска програма 7,600 - 22,000 GBP на година

Галерия на University of Bristol