University College of Northern Denmark (UCN)

University College of Northern Denmark (UCN)
University College of Northern Denmark (UCN) in Олборг, Дания
Град, в който ще се проведе консултацията

За University College of Northern Denmark (UCN)

University College of Northern Denmark (UCN) е нова, модерна и различна учебна организация. Това е институция, работеща в областта на образованието, приложните науки и иновациите. Направленията, в които се развива, са технологии и бизнес, здравеопазване и рехабилитация, социални науки и образование, последващо обучение. Към момента в колежа се обучават над 10 000 студента редовно обучение, както и повече от 8 000 задочно. Близо 1400 са международните студенти, идващи от 50 страни. Академичната среда е динамична и неформална, групите са малки, благодарение на което се обръща индивидуално внимание на всеки студент.

Колежът на северна Дания предлага 20 програми изцяло на английски език. Програмите комбинират приложно академично обучение с практически опит. Всяка година голяма част от студентите на UCN взимат участие в програми за студентски обмен в над 100 партниращи институции в и извън ЕС. Студентите, обучаващи се в изцяло бакалавърски специалности, задължително имат един семестър стаж.

UCN има дългогодишни връзки с бизнеса, публичния сектор и професионалните организации. Възпитаниците му много често са първи избор на работодателите. Университетският колеж на северна Дания цени общността – насърчава свободата на словото в атмосфера на открит диалог, подкрепящ критичното мислене, възпитаващ интелектуална почтеност и етично отношение.

UCN и неговите три кампуса са разположени в най-зеления и най-безопасен град по крайбрежието на Дания – Олбoрг. Заради стратегическата си локация града е индустриален и търговски център от много години, а днес е известен и като едно от академичните средища на страната. С над 200 000 жители, той е третият по големина град в страната и е регионална столица на северна Дания. Атмосферата е неформална и приятелска, а студентския живот е разнообразен и пълноценен.

19 200
студенти
1200
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

University College of Northern Denmark (UCN) - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.5
2.
Диплома за завършено средно образование


Галерия на University College of Northern Denmark (UCN)