Tilburg University

Tilburg University
Tilburg University in Тилбург, Холандия
Град, в който ще се проведе консултацията

За Tilburg University

Университетът е с много добра репутация, както в Холандия, така и в международните среди, с над 200 партниращи институции в цял свят. Фокусът на университета е насочен в сферите икономика, право и социални науки, така че ако планираш развитие в тези области, Tilburg University е подходящото място за теб.

Академичният напредък на университета в тези области е признат и доказателство за това са впечатляващите места, които заемат програмите в различни престижни класации, като например 15-то място в Европа за социални науки в Times Higher Education, 2-ро място за икономика и бизнес за Холандия в класацията Shanghai и 1-во място на бакалавърска програма икономика според Elsevier’s Higher Education Review.

Тилбург е град с богата академична общност и е шестият по големина в Холандия. На територията му са разположени още два значими университета, което несъмнено го прави едно от най-притегателните места с неповторима младежка атмосфера за студентите от цял свят. Те могат да избират измежду 32 магистърски и 5 бакалавърски програми, преподавани изцяло на английски език.

Начинът, по който се провежда обучението в Tilburg University, е като се разглежда науката чрез практическото й приложение в ежедневието. В Tilburg вярват, че университетът е не само място за провеждане на лекции, но и център за стимулиране на развитието и потенциала на всеки човек извън предела на възможностите му, за да може неусетно да надмине и собствените си очаквания.

15 760
студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

Tilburg University - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за завършено средно образование


Необходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS - 6.5
2.
Диплома за завършено висше образование
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 2,143 EUR на година
Магистърска програма 2,143 EUR на година

Галерия на Tilburg University