Stenden University of Applied Sciences

Stenden University of Applied Sciences
Stenden University of Applied Sciences in Леуварден, Холандия
Град, в който ще се проведе консултацията

За Stenden University of Applied Sciences

В Stenden University of Applied Sciences можеш да избереш бакалавърски специалности като бизнес и хотелски мениджмънт или магистърски програми по международен събитиен мениджмънт, международен туризъм и управление на услугите. Практическа подготовка на студентите се осигурява както в „компаниите” на самия университет – хотел и конгресен център Stenden University Hotel, изследователски център Lumius и медийно студио, така и в редица партниращи международни компании. Stenden University има гъвкав подход към процеса на кандидатстване, което допълнително улеснява бъдещите студенти.

Визията на Stenden University за модерно и динамично образование гарантира обучение в малки групи, развиване на креативно мислене и работа в екип за разрешаването на проблеми в избраната сфера.

Обучението в университета е интензивно. То развива не само мултикултурни и лични умения, но и чрез т.нар. Problem Based Learning (PBL) система допринася за по-бързото усвояване на материята и решаването на реални съществуващи проблеми в бизнес среда. Наред с това, студентите могат да разчитат и на подкрепата на индивидуален ментор, който съдейства по всички въпроси, свързани с учебния процес и адаптирането към новата култура и начин на живот.

Според студентско проучване комбинацията от академичните среди и практически (управленчески) опит дава на учениците необходимите знания и умения, в резултат на които 97% от завършилите студенти успяват да си намерят работа в областта на хотелиерството и туризма само 3 месеца след дипломирането си.

Стремежът за изграждане на образа на водещ международен университет се превръща в традиция, а днес едно от постиженията на Stenden University е предлагането на качествено образование в Европа, Азия, Африка и Близкия Изток. Чрез програмата Grand Tour всеки студент може да пътува и учи избраната от него специалност в кампусите в Холандия, Катар, Тайланд, Индонезия или Южна Африка заедно със студенти от над 60 националности.

11 000
студенти
4 години
продължителност на бакалавърска програма

Stenden University of Applied Sciences - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за средно образование


Необходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за бакалавърска специалнос
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 2,143 EUR на година
Магистърска програма 11,500 EUR на година

Галерия на Stenden University of Applied Sciences