Solent University

Solent University
Solent University in Саутхемптън, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За Solent University

Solent University е динамичен и различен, сравнително млад университет, отдаден на идеята за постигане на високо академично ниво, успешно съчетавайки теория и практика. Повече от 19 000 студенти са избрали Solent University, където опитът в реална работна среда е неразделна част от огромното разнообразие иновативни курсове в различни области като изкуство и дизайн, инженерство, бизнес, технологии, морски науки, медии и спорт.

Една от основните цели на Solent University е да успее да създаде възможности за лесна професионална реализация на студентите. Всяка година например учебното заведение предоставя 100 платени стажантски програми. Освен това, университетът подпомага 40 студентски бизнес стартъпи годишно, оказвайки помощ от първоначалната концепция и изграждането на бизнес план до осигуряването на външна финансова подкрепа.

Студентите на Solent University имат възможността да работят върху проекти, предназначени за външни клиенти, което е не само част от техния учебен процес и формално оценяване. Нещо повече, в много от случаите участието в тези проекти представлява платена консултантска дейност, уредена от университета с работодатели и други организации.
 
Solent University е един от университетите във Великобритания, които предлагат най-много възможности за креативни дейности според последната класация на Which?University student survey. Различни клубове в области като мода, спорт и музика дават шанс на студентите за творчески изяви.

11 000
студенти
2840
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

Solent University - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за завършено средно образование - 4.80


Необходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS - 6.5
2.
Диплома за завършено висше образование - 4.00
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9,250 GBP на година
Магистърска програма 6,750 - 10,000 GBP на година

Специалности

Major title

0%
thumb_up
Удовлетвореност на студентите
0
monetization_on
Заплата след завършване
0%
work
Продължаване на обучението или започване на работа

Галерия на Solent University