Sheffield Hallam University

Sheffield Hallam University
Sheffield Hallam University in Шефийлд, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За Sheffield Hallam University

Sheffield Hallam University е един от водещите британски университети с установено партньорство с бизнес гиганти като Sony, BP, Cisco, SAP, Microsoft, BBC, Press Association, Pricewaterhouse Coopers, Marks & Spencer, Shell и други. Той е извоювал авторитета си на университет с най-много осъществени едногодишни платени стажантски програми, а 89% от дипломираните студенти започват професионалната си реализация или продължават академичното си развитие.

Понастоящем неговите възпитаници наброяват близо 35 500, представени от над 100 държави от цял свят, от които 26 европейски. Във всички осем факултета, които сформират университетската структура, се залага на високо качество в обучението. Университетът предлага изключително разнообразни програми в областта на архитектурата, изкуствата и дизайна, комуникациите, компютърните и биомедицинските науки. През последната декада Sheffield Hallam University е вложил над 100 млн. паунда в обновяване и разрастване на техническата си база.

Постиженията на Sheffield Hallam University в изследователската област също са повод за гордост на университета. Той заема шесто място по качество на изследователска дейност в сравнение с други модерни университети в Обединеното кралство и е един от университетите, който може да се похвали с един от най-големите проценти приход от тази дейност.

Sheffield Hallam University се намира в Шефилд – петия по големина град във Великобритания, но всеки може да разчита на много добре уреден обществен транспорт с отлично развити транспортни връзки с останалите големи градове на Острова. Въпреки това Шефилд печели титлата на страната за най-зелен град през 2014 г.

30 815
студенти
2030
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

Sheffield Hallam University - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за средно образование - 4.70


Необходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS - 6.5
2.
Диплома за бакалавърска специалнос - 4.00


Необходими документи за MBA:

1.
IELTS - 6.5
2.
Диплома за бакалавърска специалност - 4.00
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9,250 GBP на година
Магистърска програма 6,300 - 7,820 GBP на година
MBA 4,235 GBP на година

Специалности

Major title

0%
thumb_up
Удовлетвореност на студентите
0
monetization_on
Заплата след завършване
0%
work
Продължаване на обучението или започване на работа

Галерия на Sheffield Hallam University