Royal Holloway, University of London

Royal Holloway, University of London
Royal Holloway, University of London in Лондон, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За Royal Holloway, University of London

Роял Холоуей е един от водещите университети във Великобритания с 21 академични катедри и факултети, които обхващат изкуства и хуманитарни науки, науките, социалните науки, управлението и бизнес, икономика и право. Нарежда се сред 25-те най-добри британски университети (Complete University Guide 2020), изследванията му от световна класа, всеотдайността на преподавателите и усещането за опита на Royal Holloway вдъхновява студентите да успеят академично, социално и личностно.

Голямо внимание се отделя на уменията на студентите да търсят и да се ориентират в кариерата си още по време на обучението си. За целта Royal Holloway поддържа The Careers Group, University of London - най-голямата и цялостна кариерна услуга в Европа. Студентите могат да имат самостоятелни сесии с кариерен консултант или да посещават редовни панаири за кариера, беседи и семинари, за да проучат възможностите им и да се подготвят за бъдещата си кариера.

Възможностите за съчетаване на ученето и работа на непълно работно време и стажове повишават уменията за работоспособност на студентите. Обикновено в кампуса има над 1000 възможности за заетост всяка година. Много академични катедри предлагат кратки стажове до втора година, а някои - за първи курс студенти, предоставящи възможност за опит в професионална работна среда.

  • Кампусът на Royal Holloway е разположен на 135 декара парк в Егъм, Съри и разполага с най-модерния спортен център от световна класа, осветени на открито терени и кортове, осигуряващи всякаква атмосфера и повърхност за практикуване на широк спектър от спортове.

  • Роял Холоуей се слива с Бедфордския колеж през 1985 г., а кралският Холоуей Бедфорд Нов колеж е открит от нейно величество кралица Елизабет II през 1986 година.

  • Сградата на основателя участва в много филми и телевизионни предавания, включително Basic Instinct, The Avenger's: Age of Altron, Abwy Downton, Antiques Roadshow и Howard's End.

10 615
студенти
2160
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

Royal Holloway, University of London - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
Диплома за завършено средно образование - 5.60
2.
IELTS - 6.5


Необходими документи за магистърска програма:

1.
Диплома за завършено висше образованиe - 4.50
2.
IELTS - 6.5
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9,250 GBP на година
Магистърска програма 11,300 GBP на година

Галерия на Royal Holloway, University of London