Radboud University

Radboud University
Radboud University in Наймеген, Холандия
Град, в който ще се проведе консултацията

За Radboud University

За последните две години Radboud University е най-прогресивно изкачващия се в световните класации за образование. Високите изисквания за прием изцяло отговарят на предлаганото качество на обучение.

Разположен в най-стария холандски град Nijmegen, компактният и модерен кампус на Radboud University предоставя неповторима атмосфера и прекрасни условия за академични занимания в избраната област.

Голямото разнообразие от магистърски програми на английски език прави университета притегателно място за тясно профилирани специалисти в различни области като международен бизнес, биология, социални и компютърни науки, европейско право. Ако желаеш да се развиваш в сферата на науката рамо до рамо с някои от най-добрите учени в университет, получил световно признание за изследователска дейност, Radboud University е подходящо място за теб. Бакалаврите могат да се насочат към висококачествено тригодишно обучение на английски по бизнес специалности с международен характер, водени от специалисти от цял свят.

Обучението на над 19 000 студенти в Radboud се провежда в малки групи, които позволяват тясно сътрудничество и постоянен контакт с преподавателите по време на курса на обучение, а и след това. В среда с над 2000 чуждестранни студенти и 600 преподаватели от цял свят, Radboud е университет, който приветства многообразието и си поставя високи академични цели.

22 142
студенти
2142
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

Radboud University - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.5
2.
Диплома за завършено средно образование


Необходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS - 6.5
2.
Диплома за завършено висше образование
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 2,143 EUR на година
Магистърска програма 2,143 EUR на година

Галерия на Radboud University