Ostelea School of Tourism and Hospitality

Ostelea School of Tourism and Hospitality
Ostelea School of Tourism and Hospitality in Барселона, Испания
Град, в който ще се проведе консултацията

За Ostelea School of Tourism and Hospitality

Ostelea School of Tourism and Hospitality ти дава възможност да учиш в държава, която може да се похвали с най-конкурентния туристически сектор в света. Над 72% от студентите в този частен университет са международни.

За да се осигури отлично обучение университетът много държи на преподавателите си. В университета са подбрали високо квалифициран и известен екип от университетски лектори, професионалисти и професори, които са гаранция, че зададените цели за всяка програма са изпълнени.

Ostelea работи с национални и международни бизнес общества с цел да установи близки професионални партньорства, които ще подсигурят стойност на компаниите, на училището и преди всичко на студентите.

Към момента университетът има партньорски споразумения с повече от 100 компании в сектора на туризма и хотелиерството. Ключови партньори включват AMADEUS, TURKISH AIRLINES, HILTON OF SPAIN, RIU HOTELS, FC BARCELONA, TRIP ADVISOR и други.

Основните ключови ресурси, които можеш да откриеш в университета включват: тематични презентации от лектори и експерти, казуси от успешни бизнес истории и макроикономически анализи. През учебната година се провежда програма от конференции с изпълнителни директори, бизнес експерти и лидери. Организират се посещения и разговори с професионалисти от действащи компании от различни сектори извън кампуса.

Възпитаниците на Ostelea завършват с 3 дипломи от Ostelea School of Hospitality and Tourism, EAE Business Scholl и Lleida.

1 години
продължителност на бакалавърска програма

Ostelea School of Tourism and Hospitality - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за завършено висше образование
Такси и стипендии

Програма Такси
Магистърска програма 11,000 - 18,000 EUR на година

Галерия на Ostelea School of Tourism and Hospitality