London Metropolitan University

London Metropolitan University
London Metropolitan University in Лондон, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За London Metropolitan University

London Metropolitan University е университетът, който освен с разнообразни програми и високо ниво на преподаване, привлича интереса на студенти от целия свят и с по-достъпните си такси. Той присъства на челни места в класациите за най-популярен университет сред международните студенти и това е напълно заслужено.
 
London Metropolitan University е основан през 2002 г. в резултат от сливането на два института с вековни традиции в Обединеното кралство – London Guildhall University и University of North London. Кампусите му са удобно разположени в централната част на Лондон.
 
London Met, както е известен в учебните среди, е най-големият университет в Лондон. В него ежегодно се обучават повече от 12 000 студенти. 7 000 от тях са чужденци, които идват от 155 държави. Университетът има още офиси в Beijing, Chennai, Delhi, Dhaka, Lagos and Lahore.
 
Университетът предлага над 480 различни курса на обучение. Тук можеш да разчиташ на качествено обучение в сфери като изкуство, дизайн, архитектура, бизнес, право, компютърни и хуманитарни науки. През 2006 г. отваря врати високотехнологичен център за науки с лаборатории, смятани за едни от най-добре оборудваните в Европа – част от инвестиция на стойност 30 млн. паунда.
За 2011 г. университетът печели висока оценка за качеството на предлаганите програми от британската Агенция по качеството (Quality Assurance Agency), а негово несъмнено предимство са по-ниските такси за обучение. Университетът се гордее с отговорната си политика не само спрямо своите студенти, а и към обществото, като свидетелство за това е наградата Carbon Trust Standard за намаляване на емисиите въглерод с близо 12%.
 
 

12 145
студенти
1595
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

London Metropolitan University - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за завършено средно образование - 5.00


Необходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за завършено висше образование - 5.00
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9,250 GBP на година
Магистърска програма 7,280 - 11,250 GBP на година

Специалности

Major title

0%
thumb_up
Удовлетвореност на студентите
0
monetization_on
Заплата след завършване
0%
work
Продължаване на обучението или започване на работа

Галерия на London Metropolitan University