IUBH - School of Business and Management

IUBH - School of Business and Management
IUBH - School of Business and Management in Берлин, Германия
Град, в който ще се проведе консултацията

За IUBH - School of Business and Management

International University of Business and Management e частен университет в Германия, основан е през 1998г. Той разполага с три кампуса: в Берлин, в Бад Райхенхал и в Бад Хонеф, близо до Кьолн.

През 2014г. университетът попада в класацията на Center for Higher Education and Development като най-добрия частен университет в Германия за управленски и бизнес специалности. Тук се предлага голямо разнообразие от програми, акредитирани от Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA). Освен висококачествените специалности в областта на мениджмънта, учебното заведение предлага и атрактивната възможност студентите му да изучават авиация.

В IUBH се обучават около 4 000 студенти годишно. Статистиката сочи, че 75% от възпитаниците на университета успяват да намерят работа до 3 месеца след завършването на изучаваната програма.

Университетът предлага много развлекателни възможности на своите студенти. Спортните натури могат да тренират баскетбол, ръгби, хандбал, хокей, кикбокс, футбол и др. За младежите с творчески заложби има специални клубове по фотография, танци и актьорско майсторство. Това обаче не е всичко. В университета има и по-екзотични клубове като това за дегустация на вино, разполагащо със собствени мини лозя, клуб за благотворителност и кулинарен клуб.

4 000
студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

IUBH - School of Business and Management - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за завършено средно образование


Необходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за завършено висше образование
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 4,990 - 5,390 EUR на година
Магистърска програма 5,125 - 7,290 EUR на година

Галерия на IUBH - School of Business and Management