Fontys University of Applied Sciences

Fontys University of Applied Sciences
Fontys University of Applied Sciences in Айндховен, Холандия
Град, в който ще се проведе консултацията

За Fontys University of Applied Sciences

Fontys University of Applied Sciences предлага програми в сферите на международния бизнес, информационните технологии, образованието, здравеопазването, изкуствата и спорта, като в него се обучават студенти от цял свят.
Университетът си партнира с много водещи компании и дава възможности за стажове по време на обучението, а също и за професионална реализация след завършване на образованието.
Fontys се гордее със своето партньорство с редица световноизвестни компании като BMW Group, T-Mobile, Daimler, Hugo Boss, KPMG, Kraft, Metro Group, Porsche, където студенти от Fontys редовно провеждат задължителния си стаж по време на третата година от бакалавърската си програма.
Завършилите тук освен диплома получават и т.нар. Fontys International Diploma Supplement. В този документ се описва същността, нивото и съдържанието на обучението, през което е минал всеки студент. Форматът на този документ е разработен от Европейската комисия, Съвета на Европа и ЮНЕСКО. Той позволява на бъдещите работодатели в цяла Европа да се запознаят в детайли с получената квалификация.
Fontys University of Applied Science е създаден през 1992г. в резултат на сливането на пет отделни висши училища. И в трите кампуса – Айндховен, Венло и Тилбург – има изградени компютърни зали, библиотеки, места за хранене, както и безжичен интернет.

44 000
студенти
4 години
продължителност на бакалавърска програма

Fontys University of Applied Sciences - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за завършено средно образование


Необходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за завършено висше образованиe
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 2,143 EUR на година
Магистърска програма 2,143 EUR на година

Галерия на Fontys University of Applied Sciences