Falmouth University

Falmouth University
Falmouth University in Фалмът, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За Falmouth University

Falmouth University получава своя статут на такъв през 2012 година. Преди това той бива разпознаван като Falmouth College of Arts, а е основан през далечната 1902 година по името Falmouth School of Arts. Университетът специализира в креативните индустрии и бива базиран във Фалмът и Пенрин, Корнуал, Англия.

Университетът във Фалмът има общо 10 департамента, всичките без бизнес факултета са насочени към креативните науки. Университетът е сравнително малък и заради това набляга на индивидуалното отношение и работата в малки групи.

В университета се преподават както бакалавърски така и магистърски програми на около 5000 студента. От които 4700 бакалаври и 300 магистри. Неговото ниво по скалата за преподавателско отличие (TEF) е златен, което го нарежда сред едни от най-добрите, а всеки 4 от 5 студента изразява високо удоволетворение от методите на преподаване. И в двата кампуса на университета цари творческа атмосфера, подпомогната от различните сгради, стаи, лаборатории и пространства за създаване на различни продукти. Процесите се извършват в малки групи под супервизията на опитни преподаватели и професионалисти от различно естество.
5 385
студенти
1360
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

Falmouth University - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за завършено средно образование - 5.00
3.
Портфолио


Необходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за завършено висше образование
3.
Портфолио
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9,250 GBP на година
Магистърска програма 8,000 GBP на година

Галерия на Falmouth University