ЕАЕ Business School

ЕАЕ Business School
ЕАЕ Business School in Барселона, Испания
Град, в който ще се проведе консултацията

За ЕАЕ Business School

През 2014г. ЕАЕ Business School е обявено за един от най-добрите 30 бизнес университета в света според América Economia. То е едно от 50-те водещи европейски бизнес училища с висок процент на реализация на МВА студентите, а заедно с това и второто най-престижно бизнес училище в Испания според класацията Merco 2014г. За пореден път магистърските програми на EAE са сред най-добрите в Испания според класацията на El Mundo 2014.

Мисията на EAE Business School е да обучава и подготвя специалисти и бъдещи лидери във всички области чрез програми, които съчетават приложност и отлична теоретична подготовка с индивидуално отношение. Водещото бизнес училище има споразумения за академично и институционално сътрудничество с повече от 80 университети и бизнес училища в 30 държави, както и повече от 2 300 подписани договора за партньорство с национални и международни компании. От основаването си през 1958г. до днес университетът се гордее с 67 400 дипломирани мениджъри и специалисти от над 72 държави.

В своите два кампуса в Барселона и Мадрид, EAE Business School работи, за да предаде експертиза и солидна подготовка на своите студенти, като в основата на методологията на преподаване е студентът. Набляга се както на академичния аспект на програмата, така и на възможностите за извънкласни дейности. За тази цел през 2014г. са организирани над 152 събития, в които участие са взели повече от 7 000 професионалисти и възпитаници на EAE.

Разбира се, успехът изисква непрестанно развитие – предизвикателство, на което EAE успява да отговори чрез постоянни академични иновации, които предлага както на студентите, така и на международни университетски и бизнес общности. В момента 97% от възпитаниците на EAE Business School препоръчват програмите му на други студенти.

3 години
продължителност на бакалавърска програма

ЕАЕ Business School - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.5
2.
Диплома за завършено средно образование
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 10,000 - 23,000 EUR на година

Галерия на ЕАЕ Business School