Copenhagen Business Academy

Copenhagen Business Academy
Copenhagen Business Academy in Копенхаген, Дания
Град, в който ще се проведе консултацията

За Copenhagen Business Academy

Copenhagen Business Academy е най-голямата бизнес академия в Дания, която се състои от 5 кампуса в Greater Copenhagen и Northern Zealand. Тя се нарежда на 36 място от общо 77 учебни заведения в Дания. Академията предлага професионални оразователни програми, в които теорията и практическипте умения вървят заедно и където преподаваните дисциплини могат да бъдат видяни в правилната перспектива.

Историята на училището датира от преди сто години. Разбира се не по отношение на преподаваните програми, но в условията на фокус върху предлагането на студентите компетенциите, които днешния бизнес свят изисква.

Академията не отговаря за намирането на настаняване, но предлага полезна информация, за агенции, които подпомагат намирането. В Копенхаген установяването е доста трудно и академията съветва да се започне търсенето доста преди да се започне самото обучение. Цените варирар между 400 и 700 евро на месец.

Разходите освен по настаняването са свързани с учебници, обзавеждане и джобни пари. Академията съветва да имате спестени поне 2000 евро предварително, защото в началото винаги разходите са малко по-различни и не винаги предвидени.

Академията има много международни партньори от цял свят, включвайки държави като Холандия, Германия, Франция, САЩ, Кореа и Испания. С тях училището си кооперира при обмяна на студенти и преподаватели, както и по курсове и дигитални проекти.

19 708
студенти
3984
международни студенти
2 години
продължителност на бакалавърска програма

Copenhagen Business Academy - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за завършено средно образование


Галерия на Copenhagen Business Academy