Canterbury Christ Church University

Canterbury Christ Church University
Canterbury Christ Church University in Кентърбъри, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За Canterbury Christ Church University

Canterbury Christ Church University е университет, който е успял за кратката си история от основаването си през 1962г. да придобие световно признание. За годините на съществуването си успява да наложи високи академични стандарти в социалните и публични науки. Университетът се намира в град Кентърбъри, провинция Кент и разполога с четири учебни кампуса, в които се обучават близо 19 000 студенти, от които 6% са чужденци. Материалната база, с която разполага учебното заведение, предлага отлична среда за обучения, отдих, спорт и културни мероприятия. На разположение на студентите са модерните сгради на Canterbury Campus, Broad Stairs Campus, Medway Campus, Salomon Centre, Christ Church Sports Centre.

Интересен факт е, че Canterbury Christ Church University привлича най-много студенти от новите държави членки на Европейския съюз. Кампусът в Кентърбъри е част от световното културно наследство. Завършващите университета имат уникалната възможност да се дипломират в световно известната катедрала на града.

В своето портфолио университетът включва разнообразни бакалавърски и магистърски програми, като заедно с това не спира да развива активно и изследователската си дейност. Академичните програми са в области като бизнес и мениджмънт, образование, социални и приложни науки. Студентите имат възможност да комбинират различни дисциплини, избирайки т.нар. joint honours, което им позволява да съчетаят професионални области, представляващи интерес за тях.

15 200
студенти
1000
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

Canterbury Christ Church University - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за завършено средно образование - 4.00


Необходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS - 6.5
2.
Диплома за завършено висше образованиe - 4.00
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9,250 GBP на година
Магистърска програма 4,100 - 9,000 GBP на година

Специалности

Major title

0%
thumb_up
Удовлетвореност на студентите
0
monetization_on
Заплата след завършване
0%
work
Продължаване на обучението или започване на работа

Галерия на Canterbury Christ Church University