Brighton Institute for Contemporary Theater Training (BRICTT)

Brighton Institute for Contemporary Theater Training (BRICTT)
Brighton Institute for Contemporary Theater Training (BRICTT) in Бристол, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За Brighton Institute for Contemporary Theater Training (BRICTT)

BRICTT се намира в слънчев Брайтън, на брега на морето. Един град с младежки и артистичен дух. BRICTT е специализиран институт, който подготвя приофесионалисти в сферата на сценичните изкуства.Тук се придобиват нужните знания и умения за развиване на таланта в избрани сфери - усъвършенстване на актьорски, певчески и танцьорски техники.

Специалността BA (Hons) Performing arts е проектирана от индустрията за индустрията. Тук преподават известни в своята сфера професионалисти, които споделят ежедневно опита си и уменията си със своите студенти. Обучението се провежда в малки групи, максимум по 12 човека, така се обръща много повече индивидуално внимание на всеки студент, като има и изключително много практически занимания. Малките класове и редовните индивидуални сесии с най-висококвалифицираните преподаватели, режисьори, хореографи, режисьори и актьори ще гарантират, че студентите ще получават възмобно най-адекватно и съвременно обучение. Програмата е създадена така, че да се осигури уникален баланс между основните академични и практически умения, необходими за устойчива кариера в сценичните изкуства.

Специалността на BRICTT подготвя максимално добре за конкурентния и много привлекателен свят на сценичните изкуствата. От института се излиза дипломиран студент с придобитите нужни качества за всяка една сцена.

3 години
продължителност на бакалавърска програма

Brighton Institute for Contemporary Theater Training (BRICTT) - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
Диплома за завършено средно образование
2.
IELTS - 6.0
3.
Прослушване
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9,000 GBP на година

Галерия на Brighton Institute for Contemporary Theater Training (BRICTT)