Bournemouth University

Bournemouth University
Bournemouth University in Борнмът, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За Bournemouth University

Университетът Борнмът е приятно разположен в два града на южното крайбрежие на Великобритания – едноименния Борнмът и Пуул. Престижното учебно заведение се слави с някои от най-добрите и широко признати факултети във Великобритания като Факултет по приложни науки (фокусиран върху археология, антропология, география и съдебна медицина); Факултет по обществено здраве и социални грижи; Факултетите по туризъм, бизнес, дизайн, инженерни и компютърни науки. Именитият Факултет по медии е извоювал признание като високо ценен център с изключителни традиции в медийните практики.

Университетът има 18 000 студенти и почти 2 000 служители, а изследванията му имат глобално влияние. Партнира си с едни от най-големите имена в индустрията и възпитаниците му са на висши ръководни постове в организации по целия свят.

Университетът предлага над 150 бакалавърски степени и почти 100 магистърски програми и е водещ в световни изследвания, а академичните служители са силно ангажирани в разработването на професионална практика в много различни индустрии.

През 2013г. става първият университет във Великобритания с похвална оценка за качеството на обучение, присъдена от QAA (the Quality Assurance Agency for Higher Education). За високото отличие са взети предвид и усилията, които университетът влага за насърчение на студентите си: академична подкрепа, качествено преподаване, ресурси, като например библиотеки и информационни съоръжения, кариерно ориентиране.

Bournemouth University планира да инвестира 138 милиона паунда в модернизирането на своите кампуси и IT съоръжения до 2018г. Той е първият университет, който получава признание от The Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) – организацията, която оценява качеството на преподаването, достъпните ресурси като библиотеки, IT съоръжения, както и подкрепата в най-общ план, която получават студентите.

20 200
студенти
2400
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

Bournemouth University - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за завършено средно образование - 4.50


Необходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS - 6.5
2.
Диплома за завършено висше образование - 4.00
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9,250 GBP на година
Магистърска програма 5,500 - 11,250 GBP на година

Специалности

Major title

0%
thumb_up
Удовлетвореност на студентите
0
monetization_on
Заплата след завършване
0%
work
Продължаване на обучението или започване на работа

Галерия на Bournemouth University