Avans University of Applied Sciences

Avans University of Applied Sciences
Avans University of Applied Sciences in Бреда, Холандия
Град, в който ще се проведе консултацията

За Avans University of Applied Sciences

Университетът е обявен за пета поредна годиа за номер 1 за приложни науки според Elsevier Weekly Opinion Magazine. Призовото място е благодарение на изключително високото качество на преподаване, реализацията на възпитаниците, стремежа за развитие на студентите и специалното внимание, което получава всеки от тях. Чрез разнообразна и модерна учебна среда се цели развитие на максимален потенциал.

Avans University of Applied Sciences е основан след сливането на Hogeschool Brabant и Hogeschool's-Hertogenbosch през 2004г.

Университетът има кампуси в три града в южна Холандия: Бреда, Тилбург и Хертогенбош, с население между 140 000 и 190 000 жители.

Около 29 500 студенти се обучават в 48 различни курсове. Учебното заведение се стреми да работи като самостоятелна институция и разполага с 20 училища, 4 обслужващи звена и информационен център за обучения.

Предлаганите академични програми са в сферите на дизайна, изкуство и фотография, бизнес, медицина и здравеопазване. Степените, в които студентите се обучават, са бакалавър, магистър и по програма за обмен на студенти. Те са официално акредитирани от холандските органи по акредитация на висшето образование и са в съответствие с европейските стандарти, които са определени в Споразумението от Болоня.

Благодарение на получените високи оценки, Avans University of Applied Sciences е одобрен от Европейската комисия да обучава студенти по програма Еразъм.

Студентските общества са представени от сдруженията Alpha-Breda, s.v. Animoso и Meronis. Разположени в различните кампуси, тези организации са чудесен начин за допълнителна интеграция, спорт и забавления. И тъй като свободата и независимостта са изключително важни, възпитаниците могат да се възползват от огромна мултимедийна библиотека, база данни, място за срещи, както и от център за знания Xplora, който прави ученето разнообразно и приятн

30 000
студенти
4 години
продължителност на бакалавърска програма

Avans University of Applied Sciences - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за завършено средно образование


Необходими документи за магистърска програма:

1.
Диплома за завършено висше образование
2.
IELTS - 6.0
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 2,143 EUR на година
Магистърска програма 2,143 EUR на година

Галерия на Avans University of Applied Sciences