Arts University Bournemouth

Arts University Bournemouth
Arts University Bournemouth in Борнмът, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За Arts University Bournemouth

Създаден през 1885 г. като колеж по изкуствата, днес AUB е водещ университет, предлагащ висококачествено образование специализирано в областта на изкуството, дизайна, медиите и сценичните изкуства с акцент върху сътрудничеството между образованието и индустрията.

Университетът предлага кратки курсове, летни курсове, както и подготвителна година, бакалавърска, магистърска и изследователска степен (MPhil / PhD). Основният фокус на всички курсове е в областта на изкуството.

В AUB се предлагат 23 бакалавърски и 10 магистърски програми, разпределени в два факултета: Faculty of Art and Design и Faculty of Media and Performance.

Университетът е награден със злато от TEF (Teaching Excellence Framework) през 2017г. от HEFCE, която оценява качеството на преподаване и удовлетвореност на студентите.

AUB е обявен за най-високо класирания модерен университет в Югозапада от The Times и The Sunday Times Good University Guide 2018.

В кампуса ще намерите многобройни ресурси като: Библиотека с налични над 50 000 книги, обхващащи редица теми в областите изкуство, дизайн, медии и сценични изкуства; Галерия, отворена за обществен достъп, показваща както международни турнирни изложби, така и работа на възпитаници, служители и студенти; Museum of Design and Plastics - единственият акредитиран музей във Великобритания с акцент върху пластмасите, който се намира в библиотеката на AUB, и много други.

Самия университет е разположен между Борнмут и Пул в Дорсет на южното крайбрежие на Англия. Локацията е известна и желана туристичекса дестинация и привлича много млади хора от цял свят не само с репутацията си на образователен център, но и с голямата слънчева плажна ивица покрай Ла Манша.

3 500
студенти
995
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

Arts University Bournemouth - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
Диплома за завършено средно образование - 5.00
2.
IELTS - 6.0
3.
Портфолио


Необходими документи за магистърска програма:

1.
Диплома за завършено висше образованиe - 5.00
2.
IELTS - 6.5
3.
Портфолио
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9,250 GBP на година
Магистърска програма 7,000 GBP на година

Галерия на Arts University Bournemouth